Werkwijze

Van studie en ontwerp tot oplevering

Een aangename kantooromgeving voor je medewerkers, passend bij het imago van je bedrijf. Een warme ontvangstruimte voor je klanten. Met de totaalinrichting van je kantoor door Projectatelier heb je één partner die je interieurproject regelt van het eerste voorstel tot jaren na de plaatsing.

We leveren en installeren je kantoormeubilair en brengen alle gewenste inrichtingswerkzaamheden tot een goed einde. Maar ook als architect of raadgever staan we voor je klaar. Je kiest uit 3 samenwerkingsformules.

  • Totaalinrichting
    We onderzoeken het kantoorgebouw en de medewerkers, ontwerpen je concept, tekenen de plannen uit, leveren en plaatsen het meubilair en coördineren de volledige inrichting.
  • Interieurarchitectuur
    We tekenen je concept en plannen uit. We vragen offertes op, raden leveranciers aan en monitoren de werkzaamheden tot en met oplevering.
  • Consultancy
    Je schakelt ons uitsluitend als externe raadgever in. We geven advies over totaalinrichting en deelaspecten zoals akoestiek of verlichting.

Leverancier van kantoormeubilair

Projectatelier is dé specialist in kantoormeubilair. Daar liggen onze roots. Al vele jaren leveren wij bureaustoelen, kasten en losse meubels voor kantoorinrichting. Heb je dus nood aan nieuwe bureaustoelen of andere bureaumeubels? Aarzel niet om ons te contacteren. We komen ze leveren mét advies!

Kleine of grote projecten, wij fleuren ieder kantoorinterieur op. Volgens jouw wensen en budget.