Interieurarchitectuur

Een ontwerp op maat van je kantoor

Heb je al een idee voor je kantoorinrichting? Of helemaal niet? Even samenzitten met één van onze interieurarchitecten doet wonderen. Om de inrichting van je kantoorgebouw zo goed mogelijk vorm te geven, komen we ter plaatse om de ruimtes en mogelijkheden in te schatten. Kennis van het gebouw en de mensen die erin werken is cruciaal om een toekomstgericht concept van de kantoorinrichting uit te tekenen. Niet zomaar een interieurontwerp, wel eentje dat dankzij 3D-visualisatie een uiterst realistisch beeld schetst van je nieuw kantoor.

Heb je zelf al een interieurarchitect onder de arm genomen? Wil je nog eens een andere kijk? Ook dan kan je op onze expertise rekenen. Al dan niet in combinatie met de installatie en inrichting zelf.

Voordenkers in interieurarchitectuur

De interieurarchitecten van Projectatelier zijn nieuwsgierig en creatief. Hun voelsprieten zijn zeer actief. Ze laten zich inspireren door trends in binnen- en buitenland en vertalen dit alles in unieke kantoorinrichtingen. Als voordenkers hebben wij alles in huis om van jouw kantoor the place to be te maken. Een werkplek die de juiste energie uitstraalt, een uithangbord voor je klanten.

Of je nu interieurarchitectuur wenst voor één hoekje, een bepaalde ruimte, je vergaderzalen of volledig kantoor, wij denken steeds verder dan het meubilair. We focussen bijvoorbeeld op:

  • Ergonomie bij het meubilair
  • De juiste kleuraccenten op muren, deuren, plafonds en houtwerk
  • Systeemplafonds en flexibele wanden met akoestische isolatie
  • Warm en koud licht, voor sfeer, gezelligheid of extra concentratie
  • Aantrekkelijke vloerbekleding, van laminaat en parket tot tapijttegels, vast tapijt of linoleum
  • Afwerking met passende accessoires, quotes, wanddecoratie en veel meer