ANZ

Totaalproject zakenkantoor met architectuur

Martine Nijs, zaakvoerder van Zakenkantoor ANZ in Geel, werkte met ons samen omwille van het totale servicepakket dat Projectatelier haar kon bieden. Projectatelier stond in voor het volledige ontwerp, coördinatie en uitvoering van het project, inclusief de architectuur-uitbreiding van het gebouw. Deze manier van werken gaf onze klant de mogelijkheid zich maximaal op haar core business te blijven concentreren.

Bij de uitbreiding was de integratie van een bankautomaat absoluut noodzakelijk. Projectatelier voegde een cederhouten volume toe aan het gebouw, waarin op een hele beperkte oppervlakte signalisatie, bankautomaat, aangename wachtruimte en meeting/eetruimte geïntegreerd werden.
Deze ingreep schonk aan het kantoor de broodnodige extra ruimte, die nodig was voor het goed ontvangen van de klanten. Veel aandacht werd besteed aan kleuren en sferen. Een warm onthaal voor de klanten loopt over in de baliezone met frisse, witte en groene kleuren, tekenend voor de frisse dynamiek van het ANZ team. De gesprekszone achteraan baadt terug in een warme sfeer, zodat klanten zich steeds op hun gemak voelen.
De lounge/vergaderruimte van 3x2meter vormt het absolute sluitstuk van het kantoor. Compleet in jaren 70 stijl met origineel behangpapier. Pimp my Office tot in de kleinste details.

  • Date: 21/10/2013