CITY PIRATES GOES ECO

Inrichting City Pirates - ProjectatelierDit keer voor Projectatelier geen kantoorinrichting, maar de opfrissing van de voetbalkantine van de City Pirates.

City Pirates is een voetbalclub met het hart op de juiste plaats, hier voelen meer dan 1.000 jeugdspelers van alle nationaliteiten zich thuis. De club is een warm nest, een plaats om vrienden te maken voor het leven en op een gezonde manier aan sport te doen. Voorzitter Michel Pradolini en zijn interieurarchitect Philip Theys willen met deze inrichting een statement maken naar de jeugd, hier geen dikdoenerij maar bewijzen dat het ook anders kan.


Vernieuwen is goed, hernieuwen is beter. De ecologische footprint wordt zo kleiner. De inrichting bestaat bijna uitsluitend uit duurzaam, ecologisch, up-cycled, second life-meubilair : tafels gemaakt uit sloophout, een lounge met oude boomstronken als salontafel, barkrukken uit puur gerecycleerd aluminium, wanden en zetels uit gebruikte paletten… Projectatelier zet met dit interieur een belangrijke stap naar de eerste ecologische kantoorinrichting who’s next? lees meer