Onze nieuwe aanwinst: Liesbet Vanwuytswinkel

Wij stellen u graag voor aan onze nieuwe medewerker: Liesbet Vanwuytswinkel. Liesbet zal de administratieve ondersteuning van het team op zich nemen, waaronder: onthaal, bestellingen, planning, facturatie etc. We laten Liesbet graag zelf aan het woord:

Hoi, ik werk sinds augustus bij Projectatelier en voelde me meteen welkom, het is een leuk en creatief bedrijf met de nodige uitdagingen.  Ik heb al heel wat jaren ervaring in het verlenen van administratieve ondersteuning bij kleine en grote bedrijven en als freelancer.  Persoonlijk houd ik ervan om vlekkeloze procedures op te stellen en alles vlot te laten verlopen. Ik kijk uit naar een fijne samenwerking met mijn collega’s, de leveranciers en de klanten van Projectatelier. Tijdens het weekend ga ik graag paardrijden (samen met mijn dochtertje) en kunnen mijn echtgenoot en ik echt genieten van een avondje uit eten.”