HAPPY 2016

Nieuws

4
Jan

HAPPY 2016

Onze beste wensen voor een gelukkig en gezond 2016. Een jaar om al je interieur dromen te realiseren.

15
Dec

Onze nieuwe aanwinst: Karen Nicolaes

Wij stellen u graag voor aan onze nieuwe medewerker: Karen Nicolaes. Karen zal ons Design team ondersteunen. We laten Karen graag zelf aan het woord: „Hoi, ik ben Karen, het nieuwste lid van de projectatelier familie. Al sinds een tiental jaar ben ik actief in bouw- en interieurwereld & hou ik ervan om projecten van a tot z uit […]

13
Aug

Onze nieuwe aanwinst: Liesbet Vanwuytswinkel

Liesbet zal de administratieve ondersteuning van het team op zich nemen, waaronder: onthaal, bestellingen, planning, facturatie etc.

16
Jul

CITY PIRATES GOES ECO

Dit keer voor Projectatelier geen kantoorinrichting, maar de opfrissing van de voetbalkantine van de City Pirates. City Pirates is een voetbalclub met het hart op de juiste plaats, hier voelen meer dan 1.000 jeugdspelers van alle nationaliteiten zich thuis. De club is een warm nest, een plaats om vrienden te maken voor het leven en op […]

8
Jul

PEUGEOT KIEST VOOR PROJECTATELIER

De garagegroep Lavrijsen Peugeot-Daf kiest voor Projectatelier voor zijn nieuwe kantoorinrichting. Zowel de kantoormeubelen als de rest van de totaalinrichting gebeuren door Projectatelier.

24
Feb

Projectatelier sleept opdracht Europese Commissie binnen

Het Europees Instituut voor Referentie Materialen en Metingen (IRMM) geeft Projectatelier de opdracht om al hun gebouwen een nieuw interieur te geven.